Навчання учнів за спеціальністю "Перукар. Перукар-модельєр. Манікюрник" в режимі онлайн.

16 июня 2020 - Администратор
Навчання учнів за спеціальністю "Перукар. Перукар-модельєр. Манікюрник" в режимі онлайн.

Майбутні майстри сфери краси ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» вдосконалюють знання та вміння і демонструють свої досягнення. Учні груп №10 та 11 за спеціальністю «Перукар. Перукар-модельєр. Манікюрник» активно опановують перукарське мистецтво. 

Пройдений під час традиційного навчання матеріал, а також практичні заняття, лекції, майстер-класи в режимі онлайн сприяли отриманню учнями необхідних знань, умінь та навичок, аби під час карантину самостійно та з рекомендаціями майстрів продемонструвати виконані ті чи інші види перукарських послуг.

Щоправда спочатку учні почувалися розгублено, оскільки це перший досвід такої роботи, але наші першокурсники закохані у перукарство, і наполегливо вчаться за будь-яких обставин.  Дистанційне навчання передбачало неперервний зв’язок між викладачем та учнями. Оскільки важко забезпечити одночасне виконання учнями практичних завдань, доводилося у різний час працювати з окремими учнями, для того, щоб кожен зрозумів та засвоїв матеріал. Заняття відбувалися кожного дня: обговорювали теми та відпрацьовували завдання.

З огляду на умови, які диктує карантин, учням важко було знайти моделей для виконання потрібних завдань. Але і тут вони проявили свою кмітливість і наполегливість, адже моделями для них слугували батьки, брати, сестри і близькі друзі. Це було чудовим досвідом, адже довіра близьких людей додає стільки впевненості для ще таких молодих, але вже частково спеціалістів.

Також дистанційне навчання передбачало такі форми роботи як онлайн тестування, що дозволяло викладачам перевірити засвоєний теоретичний матеріал. Для цього використовували платформу Klasstime. За допомогою платформи Zoom майстри виробничого навчання Доброчинська Сітлана Петрівна та Антонюк Олена Володимирівна провели вступний інструктаж з теми: «Стрижка волосся». Майстрів приємно вразили активність та професійні досягнення Фесянової Анни, Хомяк Софії, Супрунець Ірини, Момоток Софії, Кочубей Карини, Яцик Ксенії, Рубанець Сніжани, Нестерчук Наталії, Жилінської Оксани, Козлової Людмили, Надеїна Микити та Борис Софії. Загалом учні проявили відповідальність та зацікавленість у своїй справі. Ми пишаємося наполегливістю та професійними успіхами, яких наші учні досягнули за період дистанційного навчання.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"