Новорічне засідання педагогічної ради

16 января 2019 - Администратор
Новорічне засідання педагогічної ради

     14 січня 2019 року у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбулося чергове засідання педагогічної ради, де розглядалися питання, пов’язані з компетентнісно спрямованим інноваційним розвитком училища.

     На порядку денному були розглянуті питання про підсумки роботи за І семестр 2018-2019 навчального року та завдання колективу у ІІ семестрі, творчі звіти педагогів, які атестуються, про стан роботи з охорони праці, про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з предмета «Технології», про організацію профорієнтаційної роботи,  та інші.

       Атестація педагогів – це рух уперед, що мотивує до інтелектуальної та духовної праці, навчає досягати перемог і набувати досконалості.  Колектив училища мав змогу оцінити роботу колег під час презентації власної педагогічної системи педагогів, які атестуються. У своїх виступах-презентаціях педагогічні працівники, які атестуються, зосередили увагу на власних досягненнях,  сучасних методах роботи, що дозволяють працювати у творчому пошуку, перебувати в неперервній самоосвітній діяльності, а також продемонстрували володіння інноваційними освітніми методиками й технологіями, що забезпечують високу результативність навчальної діяльності учнів. 

        Особливу увагу колектив приділив питанням профорієнтаційної роботи, визначив ефективні методи та форми роботи, з метою реклами нашого навчального закладу та запрошення учнів на навчання.

      Порядком денним педагогічної ради також було охоплено питання, пов’язані із контролем за станом охорони праці та безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу в училищі, аналізом стану викладання Предмета «Технології»  та належною підготовкою учнів групи №11 до державної кваліфікаційної атестації.

      Приємним моментом засідання педради було нагородження педагогів за успіхи та досягнення у професійній діяльності та спільні вітання колективу  з новим роком у вигляді святкових різдвяних піснеспівів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"