Обласна виставка-ярмарок робітничих професій

24 мая 2021 - Администратор
Обласна виставка-ярмарок робітничих професій

У неділю, 23 травня, біля Лебединки відбувся обласний ярмарок робітничих професій. Це свято неймовірно люблять, завжди чекають і намагаються ніколи не пропустити, не лише рівняни, а й гості міста. Цьогоріч безкраї ряди дивували відвідувачів по-особливому, де було представлено широке різноманіття дзеркал, картин, прикрас, вишиванок, посуду та безліч інших виробів майстрів народно-ужиткового мистецтва і не тільки. Наш навчальний заклад також взяв участь в обласному ярмарку робітничих професій та представив роботи своїх вихованців та їх майстрів виробничого навчання.

На виставку-продаж від ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» для гостей свята було показано надзвичайно великий вибір сільськогосподарського інвентаря, слюсарних інструментів, виробів із дерева, а саме: молотки, сапки, маркери, мангали, ковальні, коптильні, стільці, перголу тощо. Учні впродовж року на заняттях виробничого навчання старанно працювали над виготовленням вищеназваних виробів. Була облаштована зона для тематичної фотосесії «Хочу бути залізничником», де кожний охочий міг сфотографуватися.

Цікавою частиною ярмарки були виступи художніх колективів закладів професійно-технічної освіти. Наше училище представляв гурт естрадної пісні «Мереживо».

Рівняни та гості міста охоче цікавилися продукцією, а також змогли придбати виріб ручної роботи наших юних майстрів.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"