Обласна виставка-ярмарок робітничих професій

28 мая 2019 - Администратор
Обласна виставка-ярмарок робітничих професій

У неділю, 26 травня, біля Лебединки відбувся обласний ярмарок робітничих професій. Це свято неймовірно люблять, завжди чекають і намагаються ніколи не пропустити, не лише рівняни, а й гості міста. Цьогоріч безкраї ряди дивували відвідувачів по-особливому, де було представлено широке різноманіття дзеркал, картин, прикрас, вишиванок, посуду та безліч інших виробів майстрів народно-ужиткового мистецтва і не тільки. Наш навчальний заклад також прийняв участь в обласному ярмарку робітничих професій та представив роботи своїх вихованців та їх майстрів виробничого навчання.

На виставку-продаж від ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» для гостей свята було показано надзвичайно великий вибір сільськогосподарського інвентаря, слюсарних інструментів, виробів із дерева, а саме: молотки, сапки, маркери, мангали, ковальні, коптильні, стільці, перголу тощо. Учні впродовж року на заняттях виробничого навчання старанно працювали над виготовленням вищеназваних виробів.

Цікавою частиною ярмарки були виступи художніх колективів закладів професійно-технічної освіти. Наше училище представили народний духовий оркестр під керівництвом Денисюка В.В. та молодіжний рок-гурт «Stone water».

Рівняни та гості міста охоче цікавилися продукцією, а також змогли придбати виріб ручної роботи наших юних майстрів.

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"