Охорона праці понад усе!

11 января 2021 - Администратор
Охорона праці понад усе!

З метою покращення безпечних умов роботи в училищі, відповідно до плану роботи навчального закладу на 2020 – 2021 н.р. та на основі державних законодавчих актів 6 січня 2021 р. для всіх працівників училища було проведено навчання з охорони праці та безпеки життєдіяльності.  

Під час навчання ще раз переконались у актуальності простої істини: найкраща можливість попередити нещасні випадки – це озброїтися необхідними знаннями з питань охорони праці та  безпеки життєдіяльності і завжди пам'ятати, що дотримання законодавства у сфері охорони праці стане запорукою збереження найціннішого – людського життя. Отримані знання педагогічний колектив училища зможе передати своїм учням. Відповідно до програми проведення навчання було розглянуто такі теми: «Правові та організаційні основи охорони праці», «Основи безпеки праці в галузі» (викладач з охорони праці Бойко Л.Г.), «Основи електробезпеки» (інженер з охорони праці училища Мельник Т.С.), «Надання першої допомоги при нещасних випадках», «Основи гігієни праці» (медична працівник училища              Омельчук М. Ю.), «Основи пожежної безпеки» (відповідальний за пожежну безпеку училища Панасюк В.С. спільно з представником пожежно-рятувальної частини м. Здолбунів Тишкуном В.О.)

За допомогою комп’ютерних тестів у STEM-центрі 11 січня 2021 р. було перевірено знання з охорони праці та безпеки життєдіяльності працівників навчального закладу. Результати були зареєстровані в протоколі перевірки знань з охорони праці. Тестування показало, що усі працівники мають задовільні знання з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"