Онлайн-урок "Будова шкіри та волосся"

27 октября 2021 - Администратор
Онлайн-урок "Будова шкіри та волосся"

Під час дистанційного навчання в STEM центрі викладачі мають всі можливості проводити онлайн уроки на високому рівні. Тема онлайн уроку "Будова шкіри та волосся" , який провела викладач Шевцова С.В. є важливою в курсі основи перукарської справи для здобувачів освіти першого курсу за професією "Перукар(перукар-модельєр). Манікюрник."

Так як знання будови, функцій шкіри, типу волосся допоможе їм зрозуміти як впливають та відбуваються фізичні та хімічні процеси. А в подальшому допоможуть опанувати практичними навичками. Завдяки смарт панелі матеріал уроку подано у цікавій та зрозумілій формі. Здобувачі освіти розглянули будову всіх шарів шкіри, волосину в розрізі.

Дізналися багато цікавих фактів та зрозуміли чому шкіра та волосся кожної людини є неповторним. Інтерактивні вправи, які учні виконували, допомогли засвоїти матеріал та перевірити свої знання.  Викладач Шевцова Світлана Вікторівна переконана в тому, що відстань, яка розділяє нас,  не є перешкодою на шляху до знань та опануванні професією, завдяки сучасним інформаційним технологіям.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"