Онлайн-уроки з використанням кабінету для дистанційного навчання – це творчо!

3 ноября 2021 - Администратор
Онлайн-уроки з використанням кабінету для дистанційного навчання – це творчо!

Впровадження дистанційного навчання у закладі освіти є вимушеним заходом в умовах карантину. Освітній процес повинен продовжуватись, не зважаючи ні на що. Надсилання учням навчальних матеріалів через платформу Viber, Telegram, тощо не замінить живого спілкування. Тому у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» проводяться онлайн-уроки з використанням кабінету для дистанційного навчання. Навчаються всі: і діти, і молоді педагоги, і серйозні досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання, і, навіть, батьки.

Уроки онлайн є цікавими і ефективними. Особисто для мене, проведення онлайн-уроку із зарубіжної літератури за творчістю  яскравого представника гротескно-фантастичної течії німецького романтизму Ернеста Теодора Амадея Гофмана у групі №14 за професією «Перукар. Перукар-модельєр. Манікюрник» було моїм першим досвідом. Я отримала задоволення від спілкування з дівчатами, здобувачами освіти.

Онлайн-уроки – це зв’язок, це цікаво, це творчо. І це дає можливість учням бути в тренді, бути дисциплінованими і вчитися відповідальності.

Усі педагоги готуються до уроків, детально продумують завдання, хід уроку, один одному допомагають.  І, звісно, хвилюються. Уроки відбуваються за розкладом. Здобувачі освіти з нетерпінням чекають на ці зустрічі. Під час таких уроків важливо, щоб здобувачі освіти мали особистий контакт з викладачем. А педагог зі свого боку дбає про те, щоб його урок був ще цікавішим та змістовнішим.

Онлайн-уроки  з використанням кабінету для дистанційного навчання – це нова реальність для педагогів ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Життя ставить нас в такі умови, що потрібно швидко пристосовуватись до обставин та бути обізнаним у сучасних освітніх платформах та інструментах, а, значить, бути сучасними.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"