Онлайн засідання інтернет-конференції з охорони праці

24 апреля 2019 - Администратор
Онлайн засідання інтернет-конференції з охорони праці

     23 квітня 2019 року в рамках проведення Всесвітнього Дня охорони праці відбулася Всеукраїнська Інтернет-конференція «Охорона праці на роботі майбутнього». Учень групи №7 за професією «Машиніст тепловоза, електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу» Голоднюк Владислав виступив на онлайн засіданні з презентацією за темою: «Організація безпечної роботи в електроустановках»,  де увагу акцентував на тому, що найвища цінність суспільства – це людина, її життя, здоров’я і безпека.

      Дотримання вимог безпеки праці допоможе всім, адже древні говорили: «Врятуйся сам, і навколо тебе врятуються тисячі». Питанню охорони праці на всіх підприємствах приділяється багато уваги. Не зважаючи на це, щороку від ураження електричним струмом гине  22 - 25 тисяч людей. Тому таким важливим є питання електробезпеки.

     Під час виступу  Владислав Голоднюк розповів  про забезпечення електробезпеки відповідними технічними засобами і заходами безпечної експлуатації.

       Кожен працівник повинен усвідомлювати, що вдома його чекає родина,  що він потрібен рідним та суспільству здоровим.  Потрібно свідомо підходити до роботи, бути обережним, бо зайва самовпевненість, надія на те, що нічого не станеться, веде до небажаних наслідків. Завжди треба відповідально ставитись до своєї роботи,  намагаючись її виконувати безпечно в першу чергу для себе і своїх колег.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"