Онлайн-засідання педагогічної ради

13 января 2021 - Администратор
Онлайн-засідання педагогічної ради

Педагогічна рада є органом колективного мислення, де колеги обмінюються думками, розв’язують завдання в процесі спільної діяльності.

13 січня 2021 року у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ»  пройшло чергове  онлайн-засідання  педагогічної ради на платформі Google Meet. Порядок денний включав основні питання роботи закладу, а саме: підсумки освітньої діяльності училища за перший семестр 2020-2021 навчального року, завдання педагогічного колективу, стан роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, організація та проведення профорієнтаційної роботи, тощо.   

Аналізуючи навчальну, виховну, виробничу та методичну роботу  за перший семестр, було окреслено ті завдання, які стоять перед колективом та перед кожним викладачем зокрема, а також нові підходи і завдання щодо самовдосконалення та підвищення свого професійного рівня кожним, хто навчає і виховує молодь.

Питання безпеки життєдіяльності, створення належних санітарно-гігієнічних умов та профілактика травматизму є одним із пріоритетних напрямів у роботі нашого навчального закладу. В училищі  здійснювалися усі заходи з охорони праці, визначені чинними нормативно-правовими актами.

Про допуск до державної кваліфікаційної атестації учнів випускних груп №№ 16, 17 доповіли класні керівники та майстри виробничого навчання.

Ухвалою пелагічної ради було вказано на характерні особливості завершення першого семестру 2020-2021 навчального року та окреслено можливості втілення всього задуманого.

В онлайн-зустрічі взяли участь усі педагоги училища, які вчаться на  викликах сьогодення опановувати інноваційні технології та виходять на новий рівень  спілкування між учнями і колегами всередині навчального закладу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"