Онлайн-засідання педагогічної ради

22 июня 2020 - Администратор
Онлайн-засідання педагогічної ради

    Карантин – це час, коли педагог максимально залучений у потік великої кількості різноманітних вебінарів, онлайн-семінарів тощо.  Це час, коли педагог виходить на новий рівень  спілкування між учнями і колегами всередині навчального закладу.

    19 червня 2020 року у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося онлайн-засідання педагогічної ради на платформі Google Meet. Порядок денний склали питання, висвітлення яких дає можливість успішно завершити навчальний рік та налаштувати свою роботу у позитивному ритмі на майбутнє.

      Одним із важливих питань порядку денного був аналіз роботи з правопорушень, злочинності та порушень дисципліни серед учнів училища, яке висвітлила заступник директора з виховної роботи Трало О.В. Особливу увагу звернула Олена Віталіївна на питання профорієнтації в умовах карантину. 

    Про допуск до державної кваліфікаційної атестації учнів випускних груп та переведення учнів груп ПТУ першого та другого курсів та груп ТУ на наступний навчальний рік доповіли класні керівники та майстри виробничого навчання.

     Поліщук Н.А. детально розповіла про підсумки роботи над ІІ етапом науково-методичної теми викладачів суспільно-гуманітарних дисциплін. Наталія Володимирівна Шеменюк доповіла про успіхи роботи над науково-методичною темою темою природничо-математичної методичної комісії. Цікавими і змістовними були презентація і доповіді Іванова В.Л., голови методичної комісії залізничних дисциплін, та Бойко Л.Г., яка очолює методичну комісію сфери будівництва та побуту. 

    Підсумки атестації педагогів підвела методист закладу Боярчук І.С., а також проаналізувала роботу по підготовці до проведення ДПА у формі ЗНО, висвітлила особливості проведення ДПА  в умовах карантинних заходів. 

     Важливим питанням освітнього процесу училища є прогнозоване педагогічне навантаження на 2020-2021 навчальний рік, яке детально презентував Павлюк М.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи.

    І на завершення порядку денного бібліотекар училища Трачук І.Л. презентувала пелагам список найновішої психолого-педагогічної літератури, яка буде цікавою і корисною для неперервної самоосвіти та професійного саморозвитку педагогів, особливо під час літніх відпусток в умовах карантину.
        В онлайн-зустрічі взяли участь усі педагоги освітнього закладу.
 Ухвалою пелагічної ради було вказано на характерні особливості завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання та окреслено можливості втілення всього задуманого у зв’язку з загальнонаціональним карантином та епідеміологічною ситуацією, враховуючи інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та структуру навчального року освітнього закладу.
        Онлайн-робота педагогічної ради супроводжувалась творчою та доброзичливою атмосферою, спонукала педагогів до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн. Бажаємо творчих успіхів та креативних ідей. Розуміємо, що саме такий формат спілкування допоможе вдало адаптуватися до умов сьогодення та бути здоровими.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"