Підсумки роботи за семестр та подальші плани колективу

14 января 2020 - Администратор
Підсумки роботи за семестр та подальші плани колективу

      13 січня 2020 року в лекційній залі ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбулося чергове засідання педагогічної ради. Порядок денний склали питання про підсумки освітньої роботи училища за І семестр 2019-2020 навчального року і завдання педагогічного колективу  у ІІ семестрі, творчі звіти педагогічних працівників, які атестуються, про стан роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час освітнього   процесу у ДНЗ  «Здолбунівське ВПУЗТ», організації та проведення профорієнтаційної роботи, та ін. Окремим питанням було розглянуто стан відвідування занять та рівень успішності учня групи № 7 за професією «Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу» Кондратюка Я.В.

    В ході засідання педради педагогічні працівники були ознайомлені з аналізом навчальної, виховної, виробничої та методичної роботи з акцентом на досягненнях колективу та зауваженнях і пропозиціях щодо удосконалення освітнього процесу. Також були окреслені завдання на другий семестр 2019-2020 навчального року.

    Цікавими і змістовними були творчі презентації своїх педагогічних надбань та напрацювань викладачів та майстрів виробничого навчання, які атестуються у поточному навчальному році.

   Особлива увага була приділена питанню охорони праці та   безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу, адже нерідко людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо під час виконання посадових обов’язків. Тому кожен працівник повинен усвідомлювати власну відповідальність за збереження життя і здоров'я як учнів, так і своє власне.

    У результаті ефективної роботи педагогічна рада ухвалила рішення,  які в подальшому сприятимуть удосконаленню освітньої діяльності в училищі, виховної та профорієнтаційної роботи, а також підвищення професійної компетентності педагогів. Не обійшлося і без приємних моментів під час завершення засідання, якими стали відзначення досягнень та гарних результатів роботи наших працівників. 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"