Підсумки тижня природничо-математичних дисциплін.

18 декабря 2023 - Администратор
Підсумки тижня природничо-математичних дисциплін.

Завершив роботу тиждень природничо-математичних дисциплін, який працював з11 по 15 грудня цього року. Тиждень був насичений цікавими
заходами та подіями. Так, у понеділок 11 грудня наші здобувачі освіти взяли цікаві інтерв’ю у викладачів, змонтували креативне відео.

Цікаво і нестандартно були проведені показові уроки. У ході інтегрованого уроку «Хімія у професії «Перукар (перукар модельєр). Манікюрник» у групі №10 викладач Наталія ШЕМЕНЮК переконала здобувачів освіти у тому як «хімія широко простягає руки свої у справи людські», зокрема, й у перукарські.
Викладачі Ольга КОРЧИНСЬКА та Ірина СУЗДАЛЬЦЕВА провели експериментальне заняття-пригоду «Дослідження за допомогою функцій та їх графіків основних сюжетних елементів роману І. Багряного «Тигролови»» для здобувачів освіти групи N13. А третьокурсниці групи №7 разом з викладачем Іваном ГУДЗАЛОВИМ на експериментальному занятті з фізики перевірили закони послідовного і паралельного з’єднань провідників.
Проведені позакласні заходи сприяли розвитку творчих, інформаційних та комунікативних компетентностей здобувачів освіти. «Гендерний батл» між дівчатами та хлопцями групи №15 за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» минув у дружній атмосфері співпраці. Здобувачі освіти з цікавістю та завзяттям відповідали на запитання суперників.
Позакласний інтернований захід з біології та математики викладачі Інна ФІЛЮК та Тетяна НИЖНИК провели у новому цікавому форматі: слюсарне кафе «Країна наук».
Проведені заходи активізували пізнавальний інтерес молоді до вивчення математики, фізики, біології, хімії; сприяли прояву ініціативи й самостійності; розкриттю індивідуальних здібностей та їх талантів.  Тиждень природничо-математичних дисциплін завершився, але продовжуватиметься праця викладачів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"