Підсумки тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

24 февраля 2019 - Администратор
Підсумки тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

   Упродовж тижня суспільно-гуманітарних дисциплін викладачі-предметники Поліщук Н.А., Боярчук І.С., Гигар Л.Й., Нижник О.В., Шевцова С.В., Дрига А.Л. провели ряд цікавих і різноманітних заходів.

   Розпочали тиждень викладачі іноземної мови Шевцова С.В. та Дрига А.Л. віртуальною екскурсією Великобританією, переглядом відеоролику «Вітаю в Лондоні» та караоке англійською. Після чого учні виготовили тематичні стіннівки «Цікаві факти про Великобританію».

   Гигар Л.Й. провела вікторину «Шляхом боротьби за незалежність», ілюстраціями до якої стали учнівськими стіннівками. Викладач «перегорнула сторінки» усного журналу «Сила тризуба», організувала цікаву екскурсію до інформаційно – просвітницьких стендів «Про злочини Голодомору».

   У своїх заходах не могли оминути і не згадати сумної дати, яка випала на дні проведення тижня. Тому 20 лютого Нижник О.В. провела захід-реквієм «Небесна Сотня у вирій полетіла…», учні поклали квіти до стели пам'яті Небесної сотні у            м. Здолбунів.

   Ряд заходів до Міжнародного дня рідної мови провела Поліщук Н.А. Це і вікторина «Відгадай письменника», і виставка тематичних стіннівок, і вручення календариків учням ІІІ курсу «ЗНО - 2019». Упродовж усього дня на моніторах демонструвалися презентації про мову та звучала чарівна українська пісня.

   Неординарними та повчальними були показові заняття із зарубіжної літератури «Чи потрібні людству янголи? (Органічне поєднання буденного й фантастичного як характерні риси «магічного реалізму» в оповіданні Г. Маркеса «Стариган із крилами»» Нижник О.В., «Поети і воїни прийдешнього» Поліщук Н.А., «Ідея одухотворення й відновлення втрачених зв’язків у драмі – феєрії «Синій птах». Особливості розвитку сюжету. Роль фантастики. Символіка образів. Трактування фіналу» Боярчук І.С., «Будинок моєї мрії» Шевцової С.В., «Природні катастрофи» Дриги А.Л.

   Голова методичної комісії суспільно – гуманітарних дисциплін Поліщук Н.А. від імені усіх її членів хоче подякувати адміністрації училища, усім викладачам та майстрам виробничого навчання, які долучилися до проведення предметного тижня, надавали допомогу та відвідували заходи.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"