Підведення підсумків тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

23 февраля 2024 - Администратор
Підведення підсумків тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» з 19 по 23 лютого 2021 року проходив тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін. Підводячи підсумки тижня, варто зазначити, що він пройшов на високому методичному рівні, насичено і кожен учасник взяв для себе щось нове та цікаве.

Розпочався тиждень з гри «Я люблю географію», яку провела викладач географії Наталія САВЧУК.
Викладачі іноземної мови Валентина КРАСЬКО та Світлана ШЕВЦОВА організували позаурочний захід «Весела англійська».
До Міжнародного дня рідної мови, який відзначають 21 лютого, викладач Наталія ПОЛІЩУК провела інтелектуально-розважальну гру «МовиМО QUIZ» та фестиваль сучасної української пісні.
У рамках тижня відбувся І етап обласного конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!», переможниця якого представлятиме наш заклад освіти на обласному етапі конкурсу. Цікаве показове заняття з української мови на тему: «Засоби мовного вираження промови» провела викладач Ірина СУЗДАЛЬЦЕВА.
Бінарний урок на тему «Загальні риси дисидентства України» провели викладачі історії Катерина КАЛЕНЮК та іноземної мови Валентина КРАСЬКО.
Неординарним був показовий виховний захід до річниці Небесної Сотні.
Вечір пам'яті Героїв Небесної Сотні «Небесна Сотня України - сини, що в небо відлетіли...» провела викладач історії Ірина СЛУЧИК.
Азартною та непередбачуваною виявилась гра «Кожен з нас інтелектуал», яку організувала Катерина КАЛЕНЮК.
Завершився тиждень інформуванням «Річниця війни» та «В моїй та нашій пам’яті назавжди». Під час інформування викладачі та здобувачі освіти вшанували пам’ять полеглих захисників та захисниць України та висловили щиру подяку тим, хто зараз захищає нас та дає нам можливість навчатися.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"