Педрада-конференція «Презентація педагогічного досвіду з єдиної науково-методичної теми закладу освіти»

13 марта 2024 - Администратор
Педрада-конференція «Презентація педагогічного досвіду з єдиної науково-методичної теми закладу освіти»

13 березня у ДНЗ "Здолбунівське ВПУЗТ" відбулося засідання педагогічної ради, яке зібрало педагогічних працівників закладу освіти для обговорення низки важливих питань, пов'язаних з освітнім процесом.

Розпочали засідання із питання про результативність підготовки кваліфікованих робітників з професій "Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу". Заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга Романюк доповіла про результати роботи та разом із працівниками обговорили можливі шляхи підвищення якості навчання здобувачів освіти з цієї спеціальності.

Також Ольга Романюк доповіла про стан підготовки та проведення пробних кваліфікаційних робіт, державної кваліфікаційної атестації здобувачів освіти та про допуск до державної кваліфікаційної атестації здобувачів освіти групи №17.

Олена Трало доповіла про виховну роботу зі здобувачами освіти, які схильні до девіантної поведінки. Педагоги обговорили методи впливу та підтримки для здобувачів освіти, які потребують особливої уваги та підтримки у процесі виховання.

Наступним із доповіддю виступив Микола Павлюк, який висвітлив питання про організацію виробничої практики здобувачів освіти.

Ірина Боярчук надала аналіз роботи методичних комісій, запропонувала шляхи її покращення та доповіла про результати вивчення досвіду педагогічних працівників, що атестуються у 2024 році. А також висвітлила питання про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Секретар педагогічної ради Наталія Поліщук доповіла про виконання рішень попередньої педагогічної ради.

На засіданні педагогічної ради було прийнято ряд важливих рішень, спрямованих на покращення якості навчання та виховання здобувачів освіти ДНЗ "Здолбунівське ВПУЗТ", що стало ефективною платформою для обговорення та вирішення важливих питань освітнього процесу. 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"