Попередження насильства в сім'ї

20 ноября 2020 - Администратор
Попередження насильства в сім'ї

Сьогодні дуже часто ми чуємо про те, що насильства в сім’ї не повинно бути. Проте також часто ми чуємо про випадки скоєння насильства чоловіка над жінкою, батьків над дітьми. Найприкріше те, що рамки сімейного насильства виходять за межі дому – і розширюють їх діти, які потерпають від насильства в сім’ї, скоюючи жорстокі вчинки по відношенню до своїх однолітків.

Як показує практика діти не завжди зізнаються у своїх проблемах в сімї, з різних причин: страх, агресія, сором і т.д .Наше  завдання допомогти дітям та найти шляхи вирішення проблеми.

 В закладах освіти навчаються діти різних соціальних станів. Педагоги ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» проводять виховні години, бесіди, круглі столи для вивчення подібних ситуацій в учнівському оточенні. Особлива роль цьому належить психологу. В рамках проведення тижня психічного здоров'я 19 листопада практичний психолог Якубчик В.Р. провела годину спілкування на тему: »Попередження насильства в сімї». На якій учні проаналізували особливості домашнього насильства .Сподіваємося, що подібні заходи сприятимуть у створення своєї гармонійної, щасливої сім”ї.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"