Посвята у старости

16 ноября 2020 - Администратор
Посвята у старости

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» плідно працює Рада учнівського самоврядування. Процес  керівництва Ради відбувається безпосередньо за допомогою старостату. У навчальному закладі навчається 20 груп учнів, і у кожній є староста – права рука майстра і класного керівника. Староста повинен давати приклад  для своєї групи, гарно вчитися, бути відповідальним і старанним. Це людина, яку слухають і поважають, яка бере активну участь в житті училища. Старост вирізняє з-поміж учнів значок на грудях: емблема учнівського самоврядування.

Цього навчального року училищна родина поповнилася вісьмома навчальними групами. І от настав хвилюючий момент посвяти у старости першокурсників. Оскільки два місяця навчання було достатньо, аби обрати найдостойнішу і найвідповідальнішу людину у групі. Цього року очолили групи першого курсу такі учні: Кузніцов Богдан (група №4), Коржовник Віктор (група №8), Пазюк Роман (група №9), Остапчук Ангеліна (група №14), Кот Богдана (група №15), Бойко Дмитро (група №18), Котюбіна Софія (група №19), Фурманець Дмитро (група №20). 16 листопада на ранковій лінійці заступником директора з НВР Трало О.В було вручено значки новообраним старостам.

Побажали усім успіху і працювати так, аби метою кожного стало постійне прагнення до самопізнання і самовдосконалення, бо лише така людина може досягти поставленої мети.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"