Позакласний інтегрований захід з біології та математики Слюсарне кафе «Країна наук»

11 декабря 2023 - Администратор
Позакласний інтегрований захід з біології та математики Слюсарне кафе «Країна наук»

Сполучаючи дві науки:викладач математики Інна ФІЛЮК та викладач біології Тетяна Нижник провели позакласний інтегрований захід Слюсарне кафе «Країна наук» для здобувачів освіти за професією «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу»

Унікальність біології полягає в тому, що вона розкриває та пояснює життя,тоді як математика – мова, що дозволяє розуміти та описувати цей світ числами та формулами. Захід, який об’єднав ці дві науки, вразив уяву та збагатив знання.

Під час пригощання у здобувачів освіти буд неабиякий апетит і вони ласувати кожною запропонованою стравою, адже в меню були перші страви, основні страви та десерт.

По завершенню конкурсу переконалися, що серед здобувачів освіти є знавці біології та математики. Викладачі підсумували, що процес інтеграції математики і біології пройшов довгий час. Біологія як джерело нових моделей зацікавлює багатьох видатних математиків. В свою чергу, математика під цим впливом трансформується та стає менш формальною наукою, тим самим наближаючись в деякій мірі до гуманітарних наук.

Цей захід відкрив нові перспективи для багатьох у розумінні та поєднанні.

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"