Профекскурсія

12 февраля 2020 - Администратор
Профекскурсія

     Професійна екскурсія – це форма профорієнтаційної роботи, яка дає можливість побачити внутрішній зміст професії, отримати інформацію із перших джерел, поспілкуватись з професіоналами. Саме тому цей напрям роботи особливо подобається учнівській молоді. Екскурсію для учнів групи №10 за професією «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник.» під керівництвом майстра виробничого навчання Доброчинської С.П. провела власниця салону краси Альона. Під час цього заходу учні відвідали салон краси «De Luxe».

      Спочатку власниця салону розповіла про побут салону, а потім підкреслила, що важливим є психологічний клімат. Тому професії, пов’язані з індустрією краси потребують тактовності, спостережливості, доброзичливості, комунікабельності, вміння вислухати клієнта, бо хтось приходить до салону просто привести в порядок волосся, хтось – напередодні значної для себе події, а хтось – щоб докорінно змінити свій стиль. До того ж, часто деякі фізичні недоліки можна приховати за правильно підібраною стрижкою або макіяжем.

        Екскурсія перетворилася на майстер-клас, коли майстер Альона почала на очах у дітей створювати зачіску.

        Згодом учні ознайомилися з роботою майстра манікюру і косметолога, дізналися про їхні обов’язки та вимоги до цих професій. В умовах сучасного світу всі дороговартісні процедури користуються шаленою популярністю, адже догляд за собою – вже не розкіш, а потреба.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"