Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської області

29 марта 2019 - Администратор
Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської області

    Не зовсім однозначними залишились враження від виступів наших юнаків та дівчат в двох останніх виїздах на змагання спартакіади Рівненської області серед закладів профтехосвіти.

      Спершу, ще 21 березня в м. Рівне проводилися змагання з армреслінгу. На жаль в даному виді спорту ми майже  ніколи не досягали якихось вражаючих результатів, тож і нинішній рік винятком не став — сьоме місце в дівчат та восьме в юнаків. Склад нашої команди: Свистунович Марія, Суріна Віра, Зощук Вікторія, Дідух Денис, Правник Олег, Довгаль Володимир.

    А ось через тиждень, 28 березня,  в змаганнях з загально-фізичної підготовки, в яких юнаки визначають кращих в підтягуванні на перекладині, а дівчата — в підніманні тулуба в положенні сидячи, результати виявились значно кращими. Першими виступали хлопці, і виконавши в сумі 64 вдалі спроби довгий час лишалися лідерами. На жаль на самому фініші змагань нашу команду обійшли суперники з ВХПТУ м. Дубно та курсанти Острозького військового ліцею. Тож третє командне місце.

    Ось результати наших юнаків: Смірнов Володимир — 26 підтягувань (перше загальне місце в особистому заліку), Поліщук Юрій та Дідух Денис по — 19 вдалих спроб.

       Натомість наші дівчата здобули перше  місце, при цьому вони не просто перемогли, а зробили це впевнено та з величезним запасом міцності. Незважаючи на те, що наша команда в складі Суріної Віри, Клименко Ілони та Аврамчук Вікторії згідно жеребкування виконувала вправу однією з перших, дівчата показали настільки вражаючі результати, що всі інші суперники навіть і не намагалися їх перевершити. Тож впевнене перше місце з загальною сумою в 152 вдалих спроби. При цьому Суріна Віра здобула “золото”, Клименко Ілона стала третьою, а Аврамчук Вікторія — четвертою в особистому заліку.

       Окрім вже відзначених вище учасників змагань, варто відмітити ще і Юрчука Владислава, Ревчук Ангеліну та Васильчук Анну, які також були добре підготовлені до змагань, протягом всього періоду тренувань складали  конкуренцію товаришам по команді, були готові виступити не гірше за них, але залишились в запасі, хоча були готові в будь-яку мить підстрахувати своїх партнерів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"