Розпочався курс педагогічної майстерності педагогів

4 января 2022 - Администратор
Розпочався курс педагогічної майстерності педагогів

Сучасний урок - основа ефективної та якісної освіти. Саме цій теми присвячено цьогорічний курс розвитку педагогічної майстерності у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». 04 січня 2022 року викладач математики Ольга КОРЧИНСЬКА провела засідання школи молодого викладача у вигляді тренінгу.

Під час засідання, викладачі та майстри виробничого навчання виконували різноманітні вправи: "Алфавіт", "Оголошення", "Незакінчене речення", які допомогли  визначити характеристику сучасного уроку, його ознаки, вимоги та критерії ефективності. Ольга КОРЧИНСЬКА представила результати опитування здобувачів освіти, щодо того, яким є для них сучасний урок; провела тестування на знання типів уроку та запропонувала колегам "Рецепт приготування хорошого уроку".

Наталія ШЕМЕНЮК поділилася досвідом проведення самоаналізу; пояснила, як від уміння проаналізувати ситуації, що виникли у процесі проведення уроку, залежить спроможність учителя організувати наступну педагогічну діяльність. Юлія МАЗУРЕЦЬ розповіла про відмінності між формувальним та звичайним оцінюванням; провела для наочності тестування для колег з використанням платформ Quizz та Kahoot. Юрій ВОЗНЮК ознайомив усіх з моделлю уроку виробничого навчання.

На завершення заходу, всі учасники взяли участь у міні-грі "Капелюхи", під час якої висловили свої враження від атмосфери та отриманої інформації.

У нас, педагогів, спільна мета – підготовка здобувачів освіти для успішного життя і праці у сучасному глобальному суспільстві, яке постійно змінюється та потребує складного вибору. Бажаємо кожному з нас бути педагогом, якого чекають.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"