Ще одне «срібло» спартакіади

28 февраля 2020 - Администратор
Ще одне «срібло» спартакіади

   Багатою на волейбольні події стала друга половина лютого в нашому училищі. Після успішного виступу в обласній спартакіаді наших юнаків, підтримали їх і дівчата.

          Спершу у вівторок, 25 лютого,  в спортивному залі ФСК «Локомотив» вони здобули перше місце в профорієнтаційному турнірі серед навчальних закладів Здолбунівського району. Щоправда участь в цих змаганнях прийняло лише три команди, та все ж перемога вселяла оптимізм та додавала впевненості перед головними волейбольними змаганнями року, змаганнями, що йдуть в залік спартакіади Рівненської області серед закладів профтехосвіти.

    Отже вже наступного дня, в середу в м.. Рівне в спортивних залах ВПУ № 1 та ПВУРСТ № 9 з усіх куточків області зібралися сімнадцять кращих дівочих волейбольних команд. Після жеребкування їх було розподілено в чотири підгрупи. Нашим дівчатам дісталися суперниці з м. Березне (минулорічні бронзові призерки), Дубно та Рівненського ВПУ № 1. Без проблем, по черзі розібравшись з усіма суперницями, наша команда пробилася в півфінал, де також впевнено обіграла сильну команду з смт. Соснове. І лише в фіналі впевнений поступ наших дівчат зупинили господарки залу – волейболістки Рівненського ВПУРСТ. Тож друге місце та дуже  хороші враження від гри нашої команди. Ще одним позитивним підсумком змагань є те, що відразу декількох наших дівчат взяли на замітку тренери переможниць для участі в Всеукраїнських змаганнях.

  Склад нашої команди: Іванюк Дар’я, Костюк Людмила, Веремійчук Вікторія, Аврамчук Вікторія, Кривко Анна, Підвишенна Любов, Власюк Ірина, Боюка Валерія, Фесянова Анна, Щав’юк Валентина, Хомич Світлана.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"