Семінар «Все про блонд»

26 марта 2021 - Администратор
Семінар «Все про блонд»

23 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулася друга частина семінару для учнів за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник». Цього разу учасники семінару разом з технологом студії ESTEL Галиною КОНДРАХІНОЮ спілкувалися на тему: «Все про блонд».

Традиційно семінар складався з теоретичної частини з практичним відпрацюванням. Відомо, щоб досягти бажаного відтінку блонду потрібно дотримуватися складних технік, а також рекомендацій у догляді.

Технологиня поділилася з юними перукарями усі тонкощами і навіть секретами бажаного блонду: робота з відтінками 8-10 ТТ; як правильно працювати з фарбниками без шкоди для волосся; правила затемнення блонду; розбір декопіювання; методи отримання блонду. Окреме питання було присвячено різниці між тонуванням та фарбуванням: коли і в яких випадках використовувати.

Одним з цікавих етапів теоретичної частини було розв’язування колористичних задач.

Практична частина теж була побудовано поетапно. Спочатку учасники семінару визначали РТТ клієнта, враховували бажання клієнта, підбирали оптимальні методи фарбування для досягнення бажаного результату і, нарешті, сам процес фарбування.

Дякуємо студії ESTEL за знання та практичні навички, а юним перукарям – успіхів у професійних починаннях.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"