Скриня знань

11 ноября 2019 - Администратор
Скриня знань

     Швидко промайнув рік і всі з нетерпінням чекали початку святкування Дня української писемності мови. Саме у цей день викладач української мови та літератури Наталія Поліщук проводить цікаві заходи, під час яких усі бажаючі за свої знання отримують солодкі винагороди. Так і цьогоріч на території училища відбувся захід «Скринька знань».

     До заходу долучалися як учні, так і працівники училища. Усі діставали зі «Скрині знань» завдання і виконували їх. Окрім цукерок, учасники отримували пам’ятки «Новий правопис української мови».

     Питання були різноманітними. Вони показали багатство української мови, її лексичні, фразеологічні, словотворчі, граматичні, стилістичні ресурси, складені мовною практикою всіх попередніх поколінь носіїв цієї мови, збагачені розвитком суспільства.

      «Скринька знань» вкотре стала нагадуванням, що українська мова — наймелодійніша і найбарвистіша у світі! Це мова нашого народу, це мова, котрою ми спілкуємося. Неможливо передати словами усі барви рідної мови — її треба чути, вивчати, знати.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"