Солодощі від святого Миколая

17 декабря 2020 - Администратор
Солодощі від святого Миколая

19 грудня – день святого Миколая. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день святого Миколая опікуватись сиротами та знедоленими дітьми, даруючи їм подарунки.

Цієї традиції незмінно дотримуються у нашому навчальному закладі. Щороку учнівський профком доводить, що в училищі панує атмосфера однієї великої родини, у якій усі мають бути щасливими. І ті, що дарують, і ті, що подарунки отримують. Бо найбільше щастя в житті – робити добро. І цього річ голова учнівського профспілкового комітету Наталія Поліщук вручила солодкі подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Цього року до свята долучилися фахівці із соціальної роботи Здолбунівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які теж вручили солодкі подарунки.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"