Співпраця з військовими

23 октября 2021 - Администратор
Співпраця з військовими

Особливість російсько-української війни, що триває на сході України в тому, що вона є гібридною і, певною мірою, спрямована на мирне, громадянське суспільство та на молодь. Саме тому надважливим завданням навчальних закладів України є патріотичне виховання. У ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» патріотичному вихованню приділяється велика увага. 

Так  до Дня захисників і захисниць України в навчальному закладі було організовано та проведено багато виховних заходів, спрямованих на виховання у здобувачів освіти любові до Батьківщини та героїчного минулого нашого народу, поваги до символів України та ЗСУ, до наших захисників і захисниць. Серед цих заходів цікавим та неординарним стало змагання зі стрільби. І хоч стріляли з пневматичної гвинтівки, та вид вправи був наближений до військової. Саме тому, для підведення підсумків і нагородження переможців змагань, військовий керівник училища Татарин Віктор Іванович запросив саме військового. З особливим піднесенням та відчуттям гордості на ранковій лінійці заступник районного військового комісара, підполковник Столяр Сергій Миколайович вручав переможцям заслужені почесні нагороди.

А ще над училищем голосно прозвучало військове вітання: «Слава Україні! Героям слава!», як підтвердження того, що національно-патріотичний дух юних українців та українок не зламати нікому і ніколи!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"