Спортивне свято

4 октября 2021 - Администратор
Спортивне свято

          В училищі пройшло традиційне спортивне свято.

          Після дворічної перерви традиційне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту України було проведено в нашому училищі у вівторок, 28 вересня. Після святкової лінійки,  підняття державного прапора кращими спортсменами училища Пригарським Іваном та Трофімчук Іриною, вітальних слів гостей свята та нагородження кращих спортсменів і спортсменок училища розпочалися змагання. Протягом трьох годин кипіли пристрасті та вирували емоції на спортивних майданчиках та у спортивному залі.

          Спершу найкращі та найсильніші групи у юнаків та дівчат розіграли перші місця у міні-футболі та волейболі, настільному тенісі, загально-фізичній підготовці та армреслінгу.  А потім розпочалося найцікавіше та найвеселіше – у масі конкурсів та випробувань усі бажаючі мали змогу не тільки проявити свої найкращі спортивні якості, а ще і виграти смачні призи, надані учнівським профкомом нашого училища.

           Тут найактивнішими та найуспішнішими стали хлопці з групи № 6, та дівчата групи № 10, яким завдяки швидкості, спритності, а іноді ще і кмітливості вдалося зібрати значну частину призів. Та «дісталося» і іншим учасникам конкурсів – серед переможців юнаки   груп № 5, № 9, № 18, та навіть «провіднички» групи № 16.

            Звичайно ж призи стали непоганим бонусом для переможців, та все ж головним підсумком та найбільшим здобутком для усіх учасників заходу стали  хороший настрій, позитивні емоції, та хотілося б вірити, поштовх до подальших занять фізичною культурою та спортом.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"