Стоп насильству!

1 декабря 2021 - Администратор
Стоп насильству!

Питання боротьби з насильством уже не перший рік актуальне в суспільно-політичному житті України. Тож реалізація заходів щодо його попередження один із напрямків державної політики. У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» класний керівник Ольга Корчинська разом із практичним психологом Валентиною Якубчик провели годину спілкування «Стоп насильству!» зі здобувачами освіти групи №6 («Оглядач вагонів. Оглядач-ремонтник вагонів. Складач поїздів»), який спрямований на привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми й жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Здобувачам освіти продемонстрували тематичну презентацію «Стоп насильству», в якій показано масштаби поширення цього явища. Присутні розглянули причини та наслідки насильства, обговорили проблеми гендерної рівності. Окрім цього, було переглянуто хвилюючі відеосюжети, які змусили замислитися над масштабами, глибиною, гостротою, актуальністю проблеми.

 Присутні отримали корисну інформацію, обговорили проблеми насильства, розглянули приклади життєвих ситуацій, підкреслюючи, що будь-які його прояви над людиною, незалежно від її статті, є порушенням прав людини.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"