Сучасні освітні технології

5 января 2022 - Администратор
Сучасні освітні технології

Гуманістична спрямованість сучасної освіти полягає в постановці мети – розвинути людину, її особисті якості, адже розвиток людини визначає розвиток суспільства. Нині актуальним є створення та впровадження нових освітніх технологій, які мають сприяти загальному розвитку особистості, формуванню її світоглядної культури, індивідуального досвіду, творчості.

 05 січні відбулося перше у цьому році засідання методичної комісії суспільно – гуманітарних дисциплін. І хоч настрій у всіх новорічний і святковий, це не завадило провести цікаву та конструктивну бесіду.

Представники комісії виступали з доповідями, які безпосередньо стосувалися загальної теми засідання "Сучасні освітні технології". Кожен педагог розповів про те, як саме застосовуються новітні методи роботи на його уроках.

Олеся Вознюк доповіла про використання онлайн - платформ для побудови хронік на уроках історії. Наталія Савчук розповіла про роботу з онлайн - картами на уроках географії. Усім було цікаво почути про тестові конструктори на уроках іноземної мови, якими користується Світлана Шевцова. Ірина Суздальцева поділилася досвідом застосування мультимедійних технологій на уроках української мови. А голова методичної комісії Наталія Поліщук ознайомила із використанням онлайн - тестування для організації дистанційного навчання.

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"