Тематичний урок «Чорнобильська катастрофа. Ціна життя»

3 мая 2019 - Администратор
Тематичний урок «Чорнобильська катастрофа. Ціна життя»

    26 квітня українці та весь світ згадують одну з найстрашніших катастроф за часів існування людства, яка й досі озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах – вибух на Чорнобильській АЕС.

    З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування і розвитку патріотичного та екологічного виховання учнів викладач історії Нижник О.В. у групі №2 «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу» провела тематичний урок «Чорнобильська катастрофа.Ціна життя», де мова йшла про події 26 квітня 1986 року, про наслідки аварії на ЧАЕС. Захід супроводжувався переглядом відеоматеріалів. Під час заходу звучали вірші та пісні про Чорнобиль, учні вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів наслідків аварії.

  

    Також учні групи №2 поклали квіти до пам`ятника «І мертвим, і живим ліквідаторам Чорнобильської катастрофи» у м. Здолбунів

    З глибокою пошаною схиляємо голови перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС, за подвиг, під час якого вони віддали своє здоров’я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії, і захистили тим самим не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"