ТРЕНУВАЛЬНА ЕВАКУАЦІЯ

29 сентября 2021 - Администратор
ТРЕНУВАЛЬНА ЕВАКУАЦІЯ

З метою запобігання паніки та забезпечення безпеки всіх присутніх в навчальному закладі  під час виникнення екстремальної ситуації, 28.09.2021 року  була проведена навчальна евакуація з ДНЗ Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту. В заході взяли участь учні, педагогічні працівники, технічні працівники, обслуговуючий персонал.

Евакуація розпочалася за звуковим сигналом сирени «Увага! Пожежна небезпека». Учні покинули навчальні приміщення училища спокійно та організовано. Училище вклалося у нормативний час для даного навчального заходу - евакуація тривала 2 хвилини 45 секунд.

Під час навчальної евакуації усіх, хто працює та навчається у навчальному закладі було ще раз ознайомлено і наголошено на шляхи евакуації та особливості евакуаційних виходів в навчальному закладі.

Такі заняття важливі, адже тренування загартовують  від невмілих дій, паніки при виникненні справжньої надзвичайної ситуації,  допоможуть врятувати життя учнів та працівників в різних екстремальних ситуаціях.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"