Турнір з волейболу серед дівчат

13 марта 2019 - Администратор
Турнір з волейболу серед дівчат

 12 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувся профорієнтаційний турнір з волейболу серед дівчат загальноосвітніх шкіл Здолбунівського району, організаторами якого були керівник фізичного виховання Кравчук Володимир Трохимович та викладач Нижник Олеся Володимирівна.

   На відкритті турніру організатори представили учасників змагань, а також провели екскурсію нашим навчальним закладом. Дівчата були вражені побаченим, а хтось навіть задумався над вибором майбутньої професії.

   У змаганні взяли участь 6 команд дівчат Здолбунівського району: ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ», Дерманський НВК, Гільчанська ЗОШ, Копитківська ЗОШ, Здовбицька ЗОШ та Здолбунівська ЗОШ №6.

  До складу команди ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» увійшли: Іванюк Дарія, Веремійчук Вікторія, Костюк Людмила, Аврамчук Вікторія, Івашинюта Маргарита, Печонка Богдана та Свинтунович Марія. Дівчата показали запеклу боротьбу за першість.

   Турнір проходив за коловою системою у двох групах. Юні спортсменки розпочали розминку та вже через кілька хвилин відкрили турнір грою команд ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» та Здовбицької ЗОШ. Ігри були дуже напруженими та цікавими. Дівчата показали свої уміння, азарт та жагу до перемоги. А слідкували за ходом змагань судді – Остап’юк В.О. та Калинюк Р.В.

   Фінал відбувався у приміщенні Здолбунівського ФСК «Локомотив». У запеклому протистоянні перемогу здобула команда Здолбунівської ЗОШ №6, друге місце посіла команда ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», третє – Здовбицької ЗОШ.

   На урочистому закритті турніру з вітальним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Трало Олена Віталіївна, а також вручила нагороди – грамоти призерам, кубок переможцю та усім солодкі подарунки.

   Висловлюємо щиру вдячність голові учнівської профспілки ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» Поліщук Наталії Андріївні за сприяння у проведенні подібних заходів. Надіємося, що такий турнір стане традиційним у нашому районі. З радістю чекаємо на нові зустрічі!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"