Творчий тандем класного керівника та майстра виробничого навчання – запорука успіху у вихованні та навчанні

10 января 2024 - Администратор
Творчий тандем класного керівника та майстра виробничого навчання – запорука успіху у вихованні та навчанні

10 січня 2024 року у ДНЗ "Здолбунівське ВПУЗТ"; відбулося засідання круглого столу, приурочене темі "Ефективні форми роботи класного керівника та майстра виробничого навчання". Організатором події виступила заступник директора з виховної роботи, визнаний фахівець своєї справи, Олена Трало.
Ця зустріч виявилася дуже важливою та актуальною, оскільки педагогам завжди потрібно обмінюватися досвідом та вдосконалювати свою професійну майстерність.

Олена Трало взяла на себе роль модератора та провідного експерта заходу, де вона висвітлила ключові аспекти теми круглого столу. заступник директора поділилася власним досвідом у роботі класного керівника та підкреслила важливість вироблення ефективних методів роботи для підтримки здобувачів освіти у навчанні та соціальній адаптації.
Під час обговорення було висвітлено різні аспекти роботи класного керівника та майстра виробничого навчання. Однією з ключових тем стала індивідуалізація підходу до здобувачів освіти, врахування їхніх індивідуальних особливостей та підтримка їхнього розвитку на різних етапах навчання.
Також обговорювалася роль педагога в створенні позитивного психологічного клімату в групі, та важливість формування в здобувачів освіти ключових навичок, які є необхідними для подальшої успішної кар'єри.
Важливим моментом круглого столу було залучення до діалогу всіх учасників, вільний обмін ідеями та відкрита дискусія. Це дозволило зробити захід максимально практичним та корисним для педагогічного колективу.
Кожен учасник отримав можливість визначити конкретні кроки для подальшого удосконалення педагогічної практики. Підсумковим етапом
заходу стало формування рекомендацій та плану дій з удосконалення роботи класних керівників та майстрів виробничого навчання з метою покращення якості навчання та виховання наших здобувачів освіти.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"