Творчий звіт педагогів, що атестуються «Мій образ! Чому я тут?»

12 января 2021 - Администратор
Творчий звіт педагогів, що атестуються «Мій образ! Чому я тут?»

Атестація педагогічних працівників – одне із найважливіших питань у діяльності навчального закладу. Це важливий момент у діяльності керівника, педагогічного колективу і самого педагога, який прагне самовдосконалення.

Проте сучасний розвиток діджиталізації суспільства вимагає від атестації педагогічних працівників стати основною рушійною силою створення якісно нової національної системи освіти.

Щорічно в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувається вивчення творчих звітів педагогічних працівників, що атестуються. Цьогоріч цей захід отримав назву «Мій образ! Чому я тут?».

Перед виступаючими постало завдання не лише прозвітуватися про свою педагогічну діяльність за останні 5 років, а й продемонструвати готовність себе,  як педагога, пристосованого до умов сучасного розвитку інноваційних технологій в освіті.

Таку можливість 12 січня 2020 року отримали викладачі, майстри в/н, вихователі та викладач фізичного виховання.

Юлія Мазурець презентувала власний досвід викладання математики у інноваційній формі, розповіла про  свої практики, які застосовує під час своїх уроків, а також поділилася методичними напрацюваннями.

Ольга Корчинська прозвітувала про свою педагогічну діяльність на посаді викладача математики, акцентувавши увагу на результативності самоосвіти у професійному розвитку. В рамках підготовки до ДПА у формі ЗНО з математики Ольга Василівна розробила власний Yоutube-канал.

Викладач історії та правознавства Олеся Вознюк розповіла про свої перші кроки педагогічної діяльності у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Особливої уваги заслуговує робота під час дистанційного навчання: розробка власних відеооуроків, історичних відеороликів та відзначення пам`ятних дат історичного календаря.

Викладач спецдисциплін В`ячеслав Іванов під час свого виступу наголосив на особливостях вивчення предметів професійного спрямування залізчного профілю в училищі. В`ячеслав Леонідович розповів про свій творчий підхід в освітньому процесі, вказавши про найцікавіші заходи проведені в міжатестаційний період

Василь Дзюба розповів про свої досягнення на посаді майстра виробничого навчання за останні 5 років.

Володимир Кравчук, викладач фізичного виховання, продемонстрував спортивні досягнення учнів за останні роки, наголосивши на першості наших призерів як на обласному, так і на всеукраїнському рівнях.

В професійно-технічних навчальних закладах особлива роль в формуванні конкурентоспроможного робітника належить вихователю гуртожитка. Людмила Мороз та Шевченко прозвітували про свою діяльність у гуртожитку та розкрили власні аспекти взаємодії  з учнями.

Сьогоднішній захід показав, що наші педагогічні працівники готові якісно викладати навчальний предмет чи просто бути педагогом інновацій.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"