У пошуках фактів або подорож новинами

20 февраля 2020 - Администратор
У пошуках фактів або подорож новинами

   NEWS Travel – під такою назвою відбулося інформування у групі № 8 за професією лицювальник -плиточник, штукатур, маляр, яке провела класний керівник Л.Гигар.

   Першою зупинкою інформаційної подорожі став Мюнхен: німецьке місто з дивовижною історією прикувало до себе погляди всього світу – тут з 14 по 16 лютого відбувалася 56-а конференція з безпеки. Своє бачення шляхів припинення війни на Донбасі висловив Президент України В.О. Зеленський. На сайті конференції  з’явився документ «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні», який викликав неоднозначну реакцію в українському політикумі. 

   Події 15 лютого повернули присутніх  до спогадів про війну а Афганістані та виведення радянських військ у1989 р. ; крізь пекло тієї війни пройшло понад 160 тис. невинних душ і не всі сини та батьки повернулися у свої родини.

   Ще одну трагічну сторінку історії вже незалежної України написано кров’ю 12-18 лютого 2015 р. в оточеному Дебальцево. Як відлуння подій п’ятирічної давності вчора під Золотим відновилися вбивчі обстріли, які продовжують сіяти на нашій землі смерть і руйнування. Та ніщо і ніхто неспроможний знищити нашу мрію   українського народу про мир на рідній землі.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"