26 июня 2020 - Администратор

ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»   –  це єдиний навчальний заклад в області, який спеціалізується на підготовці фахівців для залізниці, а взагалі, можна сказати, він багатогалузевий, адже ми, крім залізниці, готуємо фахівців для будівельної галузі та сфери побуту.

Історія нашого навчального закладу цікава і насичена різноманітними подіями, своїм корінням вона сягає аж у 1877 рік. Саме тоді при станції Здолбунів відкрили однокласне залізничне училище, де, здебільшого, навчалися діти працівників залізниці.

Сьогодні, у наш стрімкий час, коли змінюється все навколо, змінюється ринок праці, з’являються нові технології виробництва, нові галузі, нові можливості, ми не залишаємось осторонь цих змін, а намагаємось іти в ногу з часом. Тому на даний момент, крім залізничних професій,  у нас можна здобути  професії будівельної галузі, а саме: опоряджувальник будівельний, столяр будівельний, тесляр, а  також училище готує робітників для сфери побуту – це актуальні на сьогодні професії перукар, перукар-модельєр, манікюрник.

Ми запрошуємо на навчання всіх, хто хоче отримати якісну освіту і яскраве учнівське життя! Обравши наш навчальний заклад, ви не пошкодуєте!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"