2 октября 2020 - Администратор

2 жовтня в Україні відзначають День працівників професійно-технічної освіти, а в першу неділю жовтня – День працівників освіти. Мабуть, не випадково День працівників освіти і День професійно-технічної освіти України майже завжди співпадають і змінюють одне одного. Адже в системі професійно-технічного навчання працювали і працюють найкращі педагоги – викладачі, майстри виробничого навчання, вихователі, психологи, художні керівники та інші працівники, які свої знання, досвід і натхненну працю спрямовують на виховання гідних своєї країни громадян та забезпечують високоякісну професійну підготовку учнівської молоді.

Настрій у цей день завжди особливо піднесений і радісний. ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного траанспорту» сяяв посмішками вихованців і педагогів. Свято цього року вийшло дуже гарним. Усе відбувалося як у найкращих традиціях навчального закладу. Посмішки не зникали з облич глядачів. Бурними оплесками зустрічали і проводжали учасників дійства. Були і танці, і пісні, і гуморески, і сценки… Всі отримали багато позитивних емоцій і прекрасний настрій.

До нас на свято завітали шановні гості: Голова Здолбунівської районної державної адміністрації – Власюк Леонід Петрович та Голова Районної Ради – Дацюк Олег Євгенійович, які вручили працівникам грамоти та привітали з професійним святом.

Щиро вітаємо працівників профтехосвіти зі святом! Зичимо вам міцного здоров’я, життєвих сил, наснаги, щирої радості, добробуту і здійснення мрій. Нехай наші вихованці стануть яскравими особистостями, справжніми фахівцями, патріотами та справжніми громадянами, які прославлятимуть своїми гідними справами наше місто та  нашу Україну!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"