2 сентября 2019 - Администратор

30 серпня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулася перша у цьому навчальному році педагогічна рада. На порядку денному стояло ряд важливих питань.

Роботу засідання розпочав директор Шевчук Р.І., який розповів про підсумки роботи училища за 2018-2019 навчальний рік та завдання педагогічного колективу щодо покращення навчально-виховної і фінансово-господарської роботи в новому навчальному році.

Заступник директора з навчальної роботи Павлюк М.В. ознайомив присутніх із прогнозованим педагогічним навантаженням на 2019-2020 навчальний рік, а також доповів про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями.

Методист училища Боярчук І.С. ознайомила із складом та головами методичних комісій.

Заступник директора з виховної роботи Трало О.В. зачитала наказ про закріплення класних керівників та майстрів виробничого навчання за групами. Також Трало О.В окреслила завдання підготовки та проведення першого уроку та організації святкової лінійки.

Директор училища Шевчук Р.І доповів результати проведення вступної кампанії та довів до відома розпорядок дня педагогічних працівників та учнів.

Приємним моментом педради стало вручення грамот Управління освіти і науки Рівненської обласної державної  адміністрації викладачам Поліщук Н.А. та  Шевцовій С.В.

На завершення засідання, про виконання рішень попередньої педагогічної ради прозвітувала секретар педагогічної ради Шевченко Л.І.

Проведена педагогічна рада стала додатковою мотивацією для плідної роботи у новому навчальному році.

Зараз для педагогів пора напружених днів старту навчально-виховного процесу. Усі рішення, ухвалені педрадою, спрямовані на удосконалення освітнього процесу та морального заохочення учнів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"