Відновилася спартакіада

11 февраля 2019 - Администратор
Відновилася спартакіада

     Змаганнями з баскетболу серед дівчат стартувала друга половина спартакіади Рівненщини серед закладів профтехосвіти.

       В четвер, сьомого лютого, в м.Рівне для з'ясування стосунків та визначення кращих зібралося дев'ять команд з різних куточків області. Після річної перерви було виставлено і команду нашого училища. До її складу увійшли першокурсниці групи № 1, дівчата, які лише декілька місяців тому вперше взяли до рук баскетбольний м'яч -  Костюк Людмила, Палейчук Людмила, Івашинюта Маргарита, Свистунович Марія, Кирилович Ірина, а також капітан та лідер команди, на жаль єдина представниця групи № 14 Веремійчук Вікторія.

      Після жеребкування команди було розподілено на три підгрупи. Нашими суперницями стали дівчата з Сарненського СПАЛ та Рівненського центру ПТО сервісу та дизайну. В першій грі було здобуто впевнену перемогу з рахунком 22:14, а ось досвідченим рівненчанкам, до речі майбутнім чемпіонкам ми поступилися. Тож в подальшому лише турнір за місця з четвертого по шосте. В ньому наші дівчата спершу впевнено обіграли команду Клеванського ПТУ № 23, а згодом  в драматичному матчі,  завдяки влучному кидку в самій кінцівці матчу лідера команди Веремійчук Вікторії з рахунком 14:13 вдалося здолати сильну команду Рівненського ПЛ № 11.

           Тож четверте підсумкове місце і непогані перспективи в майбутніх змаганнях, яких у команди попереду ще дуже і дуже багато. Дівчатам же хочеться подякувати за майстерність, жагу до боротьби та фантастичну самовіддачу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"