Вікторина - змагання "Встигни за десять секунд"

5 февраля 2021 - Администратор
Вікторина - змагання "Встигни за десять секунд"

     04 лютого 2021 року класний керівник Іванов В.Л. в групі №7 «Машиніст тепловоза, електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу» провів показовий виховний захід: «Вікторина - змагання "Встигни  за десять секунд"». Метою заходу було сприяння формуванню та розвитку в учнів інтелектуального та духовного потенціалу; стимулювання інтересу до навчання та допитливості. Відбулося узагальнення знань, умінь та навичок, розвиток кругозору учнів, спираючись на знання, отримані під час навчання.

     З учнів групи було сформовано чотири команди. Кожна команда повинна була дати відповідь за 10 секунд на питання, зазначені в картках, які починалися з фрази «Назви три ...», а далі йшло позначення тієї чи іншої категорії. Наприклад, «Назви три офіційних державних свята».

     Категорії питань охоплювали знання з історії, географії, хімії, біології, літератури, фізики, етики, кулінарії, правознавства, професійної діяльності  та інші.

    В напруженій дружній боротьбі перемогу здобула команда №1            (Косюк Д. Голоднюк В., Тарапата Н. Чайка С., Літвінчук В.)

    Переможці та всі учасники команд були нагороджені призами. 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"