Виставка-конкурс "Кохання в мистецтві"

12 февраля 2021 - Администратор
Виставка-конкурс "Кохання в мистецтві"

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» було організовано виставку-конкурс «Кохання у мистецтві», яку підготували учні навчального закладу на чолі з своїми класними керівниками та майстрами виробничого навчання.
На розсуд широкого загалу учнівської молоді та педагогів були представлені роботи, виконані учнями в довільній формі за напрямком кохання: фотозони та столи були прикрашені сердечками, квітами з повітряних кульок, свічками, м’якими іграшками, печивом та цукерками у формі сердечок, «валентинками», вітальними листівками тощо. Роботи різнилися технікою виконання та оформлення, ідейним задумом, але всі цікаві та оригінальні по-своєму. Журі, до складу якого увійшли директор Шевчук Р.І., заступник директора з НВР Трало О.В., заступник директора з НР Романюк О.М., методист Боярчук І.С., вихователь Ковтун А.О., майстер в/н Тишкевич М.Р. та голова РУС Денис Косюк, довелося нелегко серед такого розмаїття романтичної краси.

Третє місце зайняли учні групи №11 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Суздальцева І.М., майстер в/н – Антонюк О.В.), друге місце розділили групи: №8 за спеціальністю «Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення» (класний керівник – Якубчик В.Р., майстер в/н – Швець С.І.) та №10 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Мазурець Ю.С., майстер в/н – Доброчинська С.П.). Переможцями конкурсу стали: учні групи №14 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Вознюк О.В., майстер в/н – Доброчинська С.П.) та учні групи №9 «Слюсар з ремонту рухомого складу» (класний керівник – Поліщук Н.А., майстер в/н – Асанов Д.М.).

У цей день свої почуття можна висловлювати за допомогою «валентинки», листівки у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. Тому в навчальному закладі була організована акція «Кинь у скриньку «валентинку»», в якій брали участь усі учасники освітнього процесу.
Хочеться зазначити, що наша молодь, вже встигла полюбити цей день, це і не дивно, адже завдяки цьому святу жартома можна зізнатися в любові тій людині, якій боязно було б сказати слова-визнання у звичайній обстановці і в інший день, або ж навчитися як це зізнання можна зробити.
Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов – це та сила, яка рухає світом і людиною.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"