Волейболісти також здобули «срібло».

21 февраля 2020 - Администратор
Волейболісти також здобули «срібло».

    З другим місце повернулася наша юнацька волейбольна збірна з чергового етапу спартакіади Рівненської області серед закладів професійно-технічної освіти. Змагання проводилися в середу, 19 лютого в спортивних залах Рівненського ВПУРСТ та ВПУ №1 і участь в них прийняло шістнадцять команд з різних міст області.

         Ще перед стартом змагань стало зрозуміло, що легкого життя чекати не варто, адже волею жеребкування наша команда попала в саму сильну підгрупу. Але наші хлопці, хоча і з деякими проблемами та нервами почергово здолали минулорічних призерів з Сарненського ВПУ № 22, а також несподівано міцні команди Володимирецького ВПУ № 29 та Радивилівського ПЛ, та пробилися в півфінал, де на нас уже чекали суперники з Рівненського ВПУ № 1. З цією командою труднощів не було – впевнена перемога з рахунком 2:0 і путівка в фінал.

         І лише в фіналі наші юнаки не змогли здолати своїх суперників – команду господарів з Рівненського ВПУРСТ, до речі команду, яка рік тому, практично цим же складом стала другою в спартакіаді України в м. Миколаїв.

        Тож ще одне призове місце наших спортсменів, та чергові залікові бали в скарбничку нашого училища в загальному заліку спартакіади області.

         Варто зазначити, що запорукою такого успіху стала командна робота всіх наших гравців, та напрочуд рівний та збалансований склад команди, в якій в будь-який момент можна було зробити рівноцінні заміни та тим самим змінювати тактику гри залежно від подій на майданчику.

       Склад нашої команди: Гринь Юрій (гр. № 4), Бортник Роман (гр. № 3), Лях Василь (гр. № 17), Самков Роман (гр. № 8), Бруяка Юрій (гр. № 3), Бруяка Ігор (гр. № 7), Пілат Богдан (гр. № 7), Пасічник Дмитро (гр. № 7), Хомич Андрій (гр. № 2), Юрчук Владислав (гр. № 8).

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"