Впровадження дуальної форми навчання

27 сентября 2019 - Администратор
Впровадження дуальної форми навчання

26 вересня 2019 року учні групи №16 («Помічник машиніста тепловоза. Слюсар з ремонту рухомого складу») на чолі з майстром виробничого навчання Кібишем Віктором Леонідовичем та учні групи №17 («Помічник машиніста електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу») на чолі з майстром виробничого навчання Вознюком Юрієм Миколайовичем провели спільне заняття щодо проведення дуальної форми навчання в локомотивному депо ст. Здолбунів.      

На занятті були присутні представники адміністрації локомотивного депо, заступники начальника Коваль Володимир Дмитрович та Корольов Сергій Вікторович, а також помічник начальника депо з кадрових питань Бартошук Галина Сергіївна. Корольов Сергій Вікторович проінформував учнів про ремонтну діяльність локомотивного депо, ознайомив з програмами та обсягами ремонту, цікаво розповів про специфіку роботи підприємства, режим та умови роботи. Коваль Володимир Дмитрович доніс цікаву інформацію про експлуатаційну діяльність депо, умови роботи локомотивних бригад, розповів про ділянки обертання локомотивів та локомотивних бригад. Бартошук Галина Сергіївна надала інформацію про структурні підрозділи локомотивного депо, а також соціальні умови роботи персоналу.    
         Заняття проходили в дружніх, невимушених обставинах. Учнів зацікавили розповіді працівників адміністрації, а тому було задано багато цікавих запитань, щодо організації навчання, оплати виробничої практики, режиму праці та відпочинку. Було обговорено питання щодо закріплення учнів за наставниками, виконання норм та правил охорони праці, охорони праці на виробництві, забезпечення спецодягом навчальних груп, а також регламент роботи під час проходження виробничої практики. Після завершення занять була проведена цікава екскурсія, цехами та відділеннями підприємства, знайомство з майбутніми наставниками, а також з випускниками училища, які зараз працюють на підприємстві.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"