Всесвітній День безпеки та охорони праці на робочому місці

28 апреля 2021 - Администратор
Всесвітній День безпеки та охорони праці на робочому місці

У 2021 році Міжнародна організація праці присвячує День охорони праці залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я (далі – БЗР), що сприяють безпеці та здоров’ю на робочому місці. У доповіді до Всесвітнього дня охорони праці висвітлено питання про те, як нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем БЗР, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я на робочому місці як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

В Україні цей день отримав назву «День охорони праці» і відзначається щорічно 28 квітня.  У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

До Всесвітнього дня охорони праці (28 квітня) та з метою формування в молоді культури безпеки та здоров'я на робочому місці у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» проведені тематичні заходи на тему "Охорона праці і безпека життєдіяльності учнів під час проходження виробничого навчання на виробництві та виробничої практики".  Проводилися  бесіди, інструктажі, виховні години, уроки виробничого навчання в усіх навчальних групах, з акцентуванням на дотриманні безпечних прийомів виконання робіт.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"