Всеучилищні батьківські збори

16 мая 2021 - Администратор
Всеучилищні батьківські збори

14 травня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулися загальноучилищні батьківські збори з дотриманням всіх карантинних вимог, а саме: перевіряли температуру, дезінфікували руки, контролювали наявність масок тощо. Батьківські збори проходили в онлайн режимі. Класні керівники усіх груп забезпечили підключення батьків учнів з навчальних кабінетів. Трансляція виступів адміністрації закладу відбувалася з СТЕМ-центру.

Повістка денна була насиченою і передбачала ряд питань, серед яких –  організація навчально-виробничого та виховного процесу в навчальному закладі. Заступники директора підбили підсумки зробленого та вказали досягнення за рік у цих напрямках. Директор Руслан Шевчук надав інформацію про використання благодійних коштів, за які чимало зроблено для вдосконалення навчально-матеріальної бази, створення умов для якісного навчання та набуття професійної майстерності. Зокрема відзначив, що три роки поспіль училище посідає перше місце з питань комп’ютеризації та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виробничий процес серед професійно-технічних навчальних закладів Рівненської області. Наголосив, що не зважаючи на складні часи, навчальний заклад і надалі буде працювати над покращенням підготовки висококваліфікованих фахівців.

Традиційно збори завершив концерт художньої самодіяльності, який відбувся на території навчального закладу. Учасники концерту представили різні жанри. Подарували приємні миті батькам естрадні пісні у виконанні учасників гурту «Мереживо» під керівництвом Василя Коломиса. Не менш захоплюючими були і номери духового оркестру (керівник Василь Денисюк) та оркестру народних інструментів на чолі з Олександром Ткачиком.

Завершили концертну програму піснею «Мир над Україною». Долучилися до виконавців і присутні в залі: адже так хочеться, аби Господь зберіг нашу державу і послав такий довгожданий мир та спокій.

Сподіваємося, що батьки, які побували цього дня в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», отримали масу приємних вражень і переконалися у тому, що їхні діти у надійних руках. Різнобічні таланти своїх дітей мали змогу оцінити і під час виставок, які діяли на території навчального закладу – роботи учасників декоративно-прикладного гуртка «Вишивайка» (керівник Наталія Поліщук), зразки слюсарного інструменту, виготовлені під час уроків виробничого навчання, виставка спортивних нагород навчального закладу, виставка роботехніки та дронів тощо.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"