Засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін

6 января 2022 - Администратор
Засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін

5 січня в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін за тематикою: «Сучасні навчальні технології».

В процесі активного обговорення даного питання члени комісії ділилися досвідом використання педагогічних технологій на уроках та власною методикою роботи,  вносили пропозиції щодо вибору освітніх платформ для організації навчання.

Наталія ШЕМЕНЮК доповіла про основні вимоги до розробки дидактичного забезпечення особистісно орієнтованого розвиваючого процесу та цілі і завдання особистісно орієнтованого навчання.

Ольга КОРЧИНСЬКА поділилася з присутніми про переваги та недоліки проблемного навчання в закладах професійно–технічної освіти.

Юлія МАЗУРЕЦЬ розповіла про використання технологіЇ розвиваючого навчання для розвитку творчих здібностей здобувачів освіти.

Назарій ФЛОРАК ТА Михайло БАЮН  поділися досвідом використання методу проектів на уроках природничо-математичних дисциплін.

Методист училища Ірина БОЯРЧУК проаналізувала результати впровадження технології проблемного навчання за період 2018-2021 рр.  в закладі освіти.

Навчальний процес насичений знаннями, які повинен засвоїти студент і головним результатом учіння має бути формування пізнавальних здібностей на основі володіння відповідними знаннями та уміннями .

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"