Засідання педагогічної ради

2 апреля 2021 - Администратор
Засідання педагогічної ради

02 квітня 2021 року відбулося чергове засідання педагогічної ради ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». У порядок денний було включено ряд важливих питань.

Трало О.В., заступник директора з НВР, проаналізувала роботу з попередження правопорушень, злочинності та порушень дисципліни серед учнів училища. У своїй доповіді Олена Трало відзвітувалася про пророблену роботу адміністрації,  класних керівників, психолога у групах, а також вказала на співпрацю закладу з представниками ювенальної превенції.

Анастасія Головерса, майстер виробничого навчання, ознайомила колектив з особливостями використання інноваційних освітніх технологій майстрами виробничого навчання з професії «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», проаналізувала досягнення юних перукарів нашого закладу з 2018 року: WorldSkills, «Снігова королева», Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед перукарів тощо.

Підлітковий вік нестабільний, ранимий, важкий, і виявляється, що він більше ніж інші періоди життя залежить від реальностей середовища. Педагогічний колектив відіграє  важливу роль у формуванні підліткового сприйняття світу. З цією метою бібліотекар Інна Трачук зробила огляд психолого-педагогічної літератури, яка є у бібліотеці училища, особливо наголосивши на новинках, в яких йдеться про булінг, онлайн-життя підлітків в соцмережах тощо.

Методист училища Ірина Боярчук ознайомила педагогічний колектив з особливостями підвищення  кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році, вказавши на основні рекомендації та вимоги.

Засідання педагогічної ради відбулось у атмосфері ефективної роботи. Педагоги училища взяли   участь у обговоренні проблемних питань, обмінялись досвідом та ухвалили відповідні рішення.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"