Засідання педагогічної ради

14 января 2022 - Администратор
Засідання педагогічної ради

14 січня 2022 року у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося чергове засідання педагогічної ради. З першочерговими питаннями про результативність роботи  за І-ий семестр 2021-2022 н. р., а також завдання колективу у другому семестрі, виступили заступники директора Ольга РОМАНЮК та  Олена ТРАЛО, методист Ірина БОЯРЧУК та старший майстер Тарас МЕЛЬНИК.

З творчими звітами про результати своєї роботи за 5 років  виступили педпрацівники, які атестуються: Асанов Д. М., Гуменюк П. В., Волощук С. Р., Шевченко М. О., Шуст М. М., Чернюк В. В. У своїх доповідях викладачі та майстри в/н висвітили основні напрямки своєї роботи, досягнення у освітній роботі з здобувачами освіти, а також вказали на основні методи застосування інноваційної практики.

Лідія БОЙКО та Тарас МЕЛЬНИК ознайомили педагогічний колектив зі станом роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час освітнього процесі у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Відповідальні за охорону праці в нашому закладі наголосили на важливості дотримання правил безпеки та пропагування їх серед здобувачів освіти .

Питання профорієнтації продовжила у своєму виступі заступник директора з навчально-виховної роботи Олена ТРАЛО, яка повідомила план здійснення профорієнтаційної кампанії щодо набору на наступний навчальний рік.

Керівники групи № 18 Лідія БОЙКО та Петро ГУМЕНЮК доповіли  про допуск учнів даної групи до державної кваліфікаційної атестації в повному складі

Особливу увагу на даному засіданні педради було приділено підвищенню кваліфікації та визнання курсів педагогічних працівників. На засіданні педагогічної ради одноголосно визнали результати підвищення кваліфікації таких працівників: Шевченко М. О., Мазурець Ю. С., Філюк І. Я., Поліщук Н. А., Корчинська О. В., Іванов В. Л. Методист закладу Ірина Боярчук у своєму виступі акцентувала увагу на безперервному процесі підвищення кваліфікації педагогів.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи закладу освіти.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"