Засідання педагогічної ради у новому навчальному році.

31 августа 2020 - Администратор
Засідання педагогічної ради у новому навчальному році.

31 серпня 2020 року у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  відбулося засідання педагогічної ради.

Педраду було  проведено з дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів в конструктивному режимі  з використанням  сучасних комп’ютерних технологій. Головна  мета і завдання педагогічної ради – об’єднати зусилля педагогічного колективу  на підвищення рівня якості освіти

     Порядок денний педагогічної ради передбачав ряд питань, серед яких:  підсумки роботи училища за 2019-2020 навчальний рік, затвердження перспективного плану роботи училища на 2020-2021 навчальний рік, затвердження голів та склад методичних комісій, затвердження педагогічного навантаження на 2020-2021 рік, класних керівників та майстрів виробничого навчання за групами, результати проведення вступної кампанії та інші робочі питання. Особливу увагу було спрямовано на організацію освітнього процесу в умовах карантину.

         У ході роботи педагогічної ради було розглянуто усі робочі питання, затверджено планування та винесено ухвалу.

Сумним моментом засідання стало  прощанням з працівниками, які залишили стіни рідного училища у зв’язку із виходом на заслужений пенсійний відпочинок. Це досвідчені професіонали: Слободянюк Іван Феодосійович, Кендись Петро Степанович та Мельничук Ростислав Миколайович, які багато років  присвятили навчанню та вихованню молодого покоління у стінах нашого навчального закладу. За сумлінну і багаторічну працю вони були відзначені подяками та подарунками.

     На завершення засідання педагогічної ради директор Руслан Іванович Шевчук дав настанови колективу щодо успішної реалізації освітнього процесу, зважаючи на усі виклики сьогодення,  побажав всім присутнім творчої наснаги та здійснення усіх планів та задумів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"