Засідання «Школи молодого викладача»

21 мая 2019 - Администратор
Засідання «Школи молодого викладача»

      20 травня відбулося чергове засідання школи молодого викладача під керівництвом Боярчук І.С. Звичайно, увага присутніх була зосереджена на найважливішій події в країні – інавгурації новообраного Президента Зеленського В.О., чия переконлива перемога здивувала увесь світ  і, сподіваємось, відкрила нову  сторінку політичної історії України. «Український вибір» - так в унісон події звучало питання, яке обговорили учасники засідання.

    Викладач суспільних дисциплін Гигар Л.Й. підготувала презентацію і ознайомила присутніх з теорією та практикою функціонування виборчих систем у демократичних країнах Європи та світу. Колеги активно обговорили недоліки та переваги мажоритарної, пропорційної та змішаної системи виборів, проаналізували історію реформування виборчої системи України за роки незалежності та одностайно підтримали пропозицію щодо запровадження голосування за відкритими списками та ліквідацію «мажоритарки».

     Донести до своїх вихованців Дух і Букву Закону, укріпити їх моральні засади та принципи – таким ми бачимо своє щоденне завдання викладача і наставника молодого покоління. Тільки професійна і чесна праця об’єднає усіх і перетворить Україну у процвітаючу державу із щасливим народом.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"